Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1 napos Rába kenutúra minden vasárnap

kenutura-vizitura-4.jpg1 napos Rába-vízitúrák minden vasárnap, amikor az idő- és vízjárás kedvező. Az egyik legjobb vízitúra

 


Vasárnapi Rába vízitúra: Csákánydoroszló-Körmend 15 km
 

Hajó: kenu, korlátozott számban kajak
Wc: "számtalanszor" pisilünk
Étkezés: a napközbeni étkezés önellátó, vizet és szendvicset hozzatok!

Hol, mikor találkozunk, hova érkezünk?
Csákánydoroszlón 10-kor találkozunk, a találkozás helyét mutató térképet természetesen e-mailben a résztvevőknek átküldjük. 
Mai szakaszunk szubjektív toplistánkon a 3. legszebb szakasz, itt - a felkészült, rutinos kenusok esetén - minimális a borulás esélye. Az izgalom, a szépség és a biztonság optimális keveréke. Pihenőkkel, ebédszünettel, úszkálás után 13 órakor érkezünk Körmendre, hajómosás után hazautazás. 


Mit kell hozni a kenutúrára?
Külön menüpontban szedtük össze, hogy mit érdemes hozni általában is, és különösen egy Rába vízitúrára. Nézd át, majd indulás előtt ellenőrizd, hogy minden megvan-e.

 


A Rába vízitúrák túradíjai 
 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! (+36) 209 342 760, raba_vizitura@yahoo.com

 

Jelentkezés a Rába-vízitúrára : 
1. Egyeztetés,
2. Jelentkezés és visszaigazolás, 
3. Díjfizetés

 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 
Van-e bármi, amit tudnunk kell, a darázscsípés-allergiától, az epilepszián és cukorbetegségen át odáig, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, és az "Elemér" 232 centi magas, a súlya pedig 181 kg.  

 

 

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (raba_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a raba_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

 

 

3. A Rába-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Rába kenutúra" vagy "Rába vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Rába kenu", ha az sem, akkor annyit préselj be, hogy "Rába" 

(Pl. Hermann Judit,
4590 Csorod, Kossuth u. 20. 

Rába vízitúra