Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3-4-5-6-7-napos Mura-Dráva vízitúrák

d-1121.jpgVálasztható időtartamú, többnapos Mura vízitúra, többnapos Dráva vízitúrák, és Mura+Dráva vízitúrák 3-4-5-6-7 napban! Igény szerinti, egyedi és zárt körű vízitúrák is - amikorra kérik/kéritek és AHOVA kéritek. Ha a vízállás lehetővé teszi, még egy Krka-szakaszt is beiktathatunk a Mura elé. Egyeztessünk távot, szakaszokat, állunk rendelkezésetekre! +36209342760


Értünk a kenuzás megtanításához. Várunk téged, ha jól szervezett vízitúrát szeretnélNálunk nincsenek pitiáner trükkök, ha azt mondjuk, hogy egy vízitúra 5-napos, akkor abban nincs "sátorverési" nap, nincs az utolsó vízen töltött nap UTÁNI "regeneráló nap". A mentőmellénynek nincs utólag bemondott felára. Jöjj, láss és vízitúrázz, de előtte persze győzz (a Mura és/vagy Dráva túráinkból) választani! Az olyan túra, amikor/ahol a parton szeretnétek maradni éjszakára (Dráva-parti sátrazás) a Nemzeti Park szempontjából joggal és logikusan többnapos túrának minősülnek. A többnapos Dráva kenutúrák engedélykötelesek. Az engedélyt az adott év március 31-ig napjáig meg kell kérnünk, tehát felénk a jelentkezési határidő minél korábban, ha tudjátok, hogy mikor szeretnétek túrázni, kérjük már január első napjaiban jelezzétek.

A helyzet egyszerű. Ha nem kérünk, nem is kapunk többnapos Dráva-túrára engedélyt. Március 31. után kizárólag úgy tudjuk biztosítani a nem egynapos túrát, hogy éjszakára senki nem marad sem a parton, senki nem használja a Nemzeti Parki sátrazóhelye(ke)t. Továbbá.

Többnapos Dráva vízitúra esetén csak a június 1. és szeptember 30-a közötti időszakra adnak ki engedélyt. A csoport maximális létszáma 35 fő, ugyanakkor a főszezonban (július 15. és aug. 15. között) a csoport létszáma nem is lehet kevesebb, mint 20 fő. Ezzel kapcsolatban megértjük, hogy ez egy sportos nagyszülők, 4 felnőtt gyerek és a már felnőtt gyerekek 9 csemetéjéből (a nagyszülők szempontjából ugye ez a 9 unoka) álló (2+4+9=) 15 fős csoportjának nem jó, de kérjük szépen elfogadni. Megjegyezzük, hogy a Nemzeti Park sincs könnyű helyzetben, hiszen minimalizálnia is kell a környezeti terhelést, meg azt sem szeretnék, hogy kvázi Bástya elvtárs inkarnációként egy kis létszámú csoport, mondjuk 6 fő két kenuval "kisajátítsa" a Drávát. 

 • 1 nap Mura-túra + 6 nap Dráva kenutúra
 • 2 nap Mura-túra + 5 nap Dráva kenutúra
 • 3 nap Mura-túra + 4 nap Dráva kenutúra
 • 4 nap Mura-túra + 2 nap Dráva kenutúra
 • 1 nap Mura-túra + 5 nap Dráva kenutúra 
 • 1 nap Mura-túra + 4 nap Dráva kenutúra 
 • 1 nap Mura-túra + 3 nap Dráva kenutúra 
 • 1 nap Mura-túra + 2 nap Dráva kenutúra 
 • 1 nap Mura-túra+ 1 nap Dráva kenutúra 
 • 6-napos Dráva vízitúra
 • 5-napos Dráva vízitúra
 • 4-napos Dráva vízitúra
 • 3-napos Dráva vízitúra
 • 2-napos Dráva vízitúra
 • 1-napos Dráva vízitúra

+36209342760  

A Mura és/vagy Dráva vízitúra előtt evezéstanítás!  

Okos módszertan mentén (civilben tanárok, trénerek vagy a kenukormányzás tanítását tanult túravezetők vagyunk) megtanítunk kenuzni. Velünk a kenuzás nem az első félóra után feladott kínos és frusztráló szenvedés, pláne nem hagyunk rést a biztonság pajzsán. 


Jó logisztika = kényelmes kenutúra! 
A buszozás és/vagy a vonat, ill. teleautózés jól felépített rendszerével tesszük a lehető legolcsóbbá, legegyszerűbbé, CO2 minimalizálóvá, és a lehető leggyorsabbá a közlekedést. A hosszabb Dráva evezéseken sem kell (de természetesen lehet!) sátrazni.
Vendégszobás, apartmanos elhelyezéssel még egy egyhetes vízitúra is megúszható két költözéssel (tehát összesen 3 szállással). A
 kenuban napközben csak a vízitúra idején szükséges elemózsia és víz van velünk. Nincs szükség csomagszállításra (bár megoldható!!). Igazi kispolgári kényelemben túrázgatunk. +36209342760 

 

Menüpontok