Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Mura vízitúrák

20170618_125516.jpg1-napos Mura vízitúrák akár kenukkal, akár raftokkal.

Szállás és étkezés a Mura vízitúrán 
Ha a nulladik napon jössz, vagy maradsz a túra után, a szállás igény szerint
vendégszobák, panziók, ill. tudsz sátrazni is.
Az étkezés önellátó vagy a csoport rendelhet étkezést is. img_20180913_102058.jpgA Mura több helyen meglepően gyors, nem veszélytelen, ezért fontos, hogy

i) ha a vízállás "olyan", akkor nem kenuval, hanem rafttal jövünk le (!) 
ii) 
A vízitúra előtt oktatás-szakmailag felkészült betanítást tartunk 
 

 

8 Parks for Fantastic Kayaking and Canoeing this Summer - State Parks Blogs

A vízre szállás előtt megtanítunk kenuzni. Szakmailag felkészülten, türelemmel tanítjuk meg, hogy hogyan kell a kenut irányítani. Jól tanítunk. Egy másik sapkánkban tanárok, trénerek, felnőttképzési szakértők vagyunk. A kenuzás megtanítása során egy külön, ún. "munka betanításra" használt módszertant (TWI JI)  használunk. Velünk/nálunk megtanulsz kenuzni! Nálunk 99.9%-os az esélye, hogy vízre tudsz szállni, hogy nem fogtok borulni. 

iii) Nem terheljük túl a kenukat
2012-szeptember-22-mura-drava-021.jpgA terhelés csökkentése a biztonság szempontjából fontos, szerintünk nem "poén" borulni. Benne van a pakliban, de nem jó. Mi megelégszünk szerény árréssel, az abszolút piaci árú vízitúrán a raftokból vagy kenukból többet adunk. Az egyes kenukat NEM terheljük túl. Nálunk nem kell a túlterhelt kenuban, mondjuk 4, egyenként is 100 kiló feletti úriembernek 6 órán keresztül rettegni, hogy melyik pillanatban borultok.  

mura-vizitura-65-or-101-.jpgLehetséges szakaszok egy Mura vízitúrán 

  • Muraszemenye - Őrtilos, 46 km
  • Muraszemenye (Hódvár) - Molnári, 31 km
  • ​Muraszemenye (Hódvár) - Tótszerdahely (Kavicsbánya), 24 km
  • ​Tótszerdahely (Kavicsbánya) - Őrtilos, 22 km
  • Molnári - Őrtilos, 15 km
  • Murakeresztúr - Őrtilos (7 km)

 

Túradíjak

 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! +36209342760, drava_vizitura@yahoo.com

 

Jelentkezés a Mura-vízitúrára : 
 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36209342760 
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy busszal, vonattal vagy kocsival jöttök, ha kocsival, akkor hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 
Van-e bármi, amit tudnunk kell, a darázscsípés-allergiától, az epilepszián és cukorbetegségen át odáig, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el. Egyeztetjük a helyet is, hiszen (lásd kicsit feljebb) számos Mura szakasz között tudsz választani, ill. segítünk választani. 

 

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (drava_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a drava_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

3. A Mura kenutúra díjának utalása
A visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Mura kenutúra" vagy "Mura vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Mura" 

 

Július 1-2. Mura vízitúra,
4530 Hejcinmák, Bem u. 33. 

 

+36209342760 
vagy drava_vizitura@yahoo.com!