Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Dráva vízitúra: Vejti-Drávaszabolcs (20 km)

drava-vizitura-57713001.jpg1-napos Dráva evezés, Dráva vízitúra: Vejti - Drávaszabolcs (20 km)

Gyülekező: egyéni utazás után (ha Bp. felől jössz, akkor az M60-as autópályáról Pécs mellett térj le az 58-as útra) 9:30-kor találkozunk Harkányban az 58-as út mentén találkozunk, természetesen minden résztvevő pontos, térképes helyet kap e-mailben arról, hogy hol. Itt kezdjük a logisztikát, biztosítjuk, hogy legyen autónk a túra végpontján, jelesül Drávaszabolcson is, és a lehető legkevesebb autóval megyünk mindannyian Vejtibe. Vejti lesz a vízreszállás helye. 

Nulladik napi érkezés és szállás: megfontolásra javasoljuk a Dráva túra napja előtti érkezést, ehhez szállást Harkányban "millió" lehetőség közül válogathatsz. 

A logisztikázgatás végén wc, naptejezés, bemelegítés után vízre szállunk és egy nagyon szép Dráva-szakaszon evezgetünk. A pihenőkkel együtt kb. 5-órás út végén érkezünk Drávaszabolcsra. Drávaszabolcson már van, ill. vannak autóink, így a teleautó-rendszerben most a Vejtiben hagyott kocsikhoz repítjük vissza a sofőrjeiket. 
 

Hívj, +36209342760, minden kérdésre szívesen válaszolunk, továbbá a túra tervezett időpontja függvényében mondjuk (és term. e-mailben át is küldjük) a túradíj összegét

 
+ 36209342760
 

Jelentkezés a Dráva vízitúrára: 
 

Kérünk szépen egy hívást! +36209342760
Egyeztessünk 
(időpont, létszám, időtartam, közlekedés, szállás- és étkezés, vízitúrás gyakorlat, a résztvevők....). Kérjük 
az általános szerződési és részvételi feltételek, és a "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását, majd ezek elfogadása esetén a jelentkezési lap átküldését a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címre.
Visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követően (tehát kizárólag az írásos vísszaigazolás után) kérjük a túradíj utalását.  

(MediaComm Kft., 12001008-00106900-00100007). A banki utalás során a banki közlemény
rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és helyét beírni. Ez fontos! Nagyon nem jó, ha - mondjuk - a Mura helyett a Rábán, vagy a Rába helyett a Dráván stb. várunk. Egy fiktív címmel egy példa erejéig mutatjuk is a közlemény rovat helyes kitöltését:

Pl. 5112 Szombatkérd, Bem u. 44. 2024. július 5. Dráva vízitúra