Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Rába kenutúra vasárnap

kenutura-vizitura-4.jpg1-napos Rába-vízitúrák vasárnap... az egyik legjobb vízitúra

Vasárnapi Rába vízitúra: Csákánydoroszló-Körmend 15 km
Hajó: kenu, korlátozott számban kajak

Wc: "számtalanszor" pisilünk
Étkezés: a napközbeni étkezés önellátó, vizet és szendvicset hozzatok!

Hol, mikor találkozunk, hova érkezünk?
Csákánydoroszlón 10-kor találkozunk, a találkozás helyét mutató térképet természetesen e-mailben a résztvevőknek átküldjük. 
Mai szakaszunk szubjektív toplistánkon a 3. legszebb szakasz, itt - a felkészült, rutinos kenusok esetén - minimális a borulás esélye. Az izgalom, a szépség és a biztonság optimális keveréke. Pihenőkkel, ebédszünettel, úszkálás után 13 órakor érkezünk Körmendre, hajómosás után hazautazás. 


Mit kell hozni a kenutúrára?
Külön menüpontban szedtük össze, hogy mit érdemes hozni általában is, és különösen egy Rába vízitúrára. Nézd át, majd indulás előtt ellenőrizd, hogy minden megvan-e.


A Rába vízitúrák túradíjai 
 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! +36209342760, raba_vizitura@yahoo.com

 

Jelentkezés a Rába-vízitúrára : 
1. Egyeztetés,
2. Jelentkezés és visszaigazolás, 
3. Díjfizetés

 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 
Van-e bármi, amit tudnunk kell, a darázscsípés-allergiától, az epilepszián és cukorbetegségen át odáig, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, és az "Elemér" 232 centi magas, a súlya pedig 181 kg.  

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (raba_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a raba_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

3. A Rába-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Rába kenutúra" vagy "Rába vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Rába kenu", ha az sem, akkor annyit préselj be, hogy "Rába" 

Pl.

július 1-2. Rába vízitúra,
4590 Csorod, Kossuth u. 20.