Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Dráva vízitúra, Vízvár-Vízvár(!)

drava-vizitura-8400118.jpg1-napos Dráva-vízitúra: Vízvár-Vízvár (!)
Igen, jól látod a címet, a Vízvár -Vízvár útvonal kiírása helyes. Ez egy drávai csillagtúra. Felevezünk a Dráván az ún. limányokat kihasználva, kacskaringózunk elképzelhetetlenül szép helyeken és - egy idő után - visszacsorgunk! (A limány, egy part menti visszaáramlás. Amikor látod a saját szemeddel, amikor ki is próbálod, csak nevetni fogsz. És természetesen úgyis spórolunk majd a felevezés fáradtságán, hogy a belső ívek, a domború kanyarok mentén megyünk. Mindig a homorú részeken síet le a víz, ott gyorsabb a sodrás, mindig a külső íven van a leggyorsabb sodrású áramlás az ún. sodorvonal. (Ami egy olyan vonal, ill. egyenes, ami görbe...) Vicces, de nem lesz nehéz felfelé evezni! 

(fotó: Györkő Zsombor) 

Azokkal, akik már a nulladik nap befutnak, a túranap reggelén Barcsról konvojban megyünk át Vízvárra, pontosabban, ha szeretnél, akkor csatlakozz a konvojhoz nyugodtan, aki pedig a túra napján jön, az természetesen Vízvárra jöjjön. 
Vízvár egyetlen Dráva-partján (a Dráva utca folytatásában) 10 órakor találkozunk. A napi tájékoztató, wc, naptejezés, vízitúra előtti bemelegítés .... és a vízre szállás után szürreális tájon evezünk. Aztán egy ponton szépen megfordulunk és visszacsorgunk Vízvárra. Az autók Vízváron napközben biztonságban parkolnak. 


vizitura-dravan-www.drava-vizitura.eoldal.hu-drava-vizitura-dravaszabolcshoz-kozel-01.jpgHívj, +3620934760, minden kérdésre szívesen válaszolunk, továbbá a túra tervezett időpontja függvényében mondjuk (és term. e-mailben át is küldjük) a túradíj összegét

 
+ 36209343760
 

Jelentkezés a Dráva vízitúrára: 
 

Kérünk szépen egy hívást! +36209342760
Egyeztessünk 
(időpont, létszám, időtartam, közlekedés, szállás- és étkezés, vízitúrás gyakorlat, a résztvevők....). Kérjük 
az általános szerződési és részvételi feltételek, és a "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását, majd ezek elfogadása esetén a jelentkezési lap átküldését a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címre.
Visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követően (tehát kizárólag az írásos vísszaigazolás után) kérjük a túradíj utalását.  

(MediaComm Kft., 12001008-00106900-00100007). A banki utalás során a banki közlemény
rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és helyét beírni. Ez fontos! Nagyon nem jó, ha - mondjuk - a Mura helyett a Rábán, vagy a Rába helyett a Dráván stb. várunk. Egy fiktív címmel egy példa erejéig mutatjuk is a közlemény rovat helyes kitöltését:


Pl. 2667 Garamvölgy, Ady u. 22. 2024. június 30. Dráva vízitúra