Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Dráva vízitúra, Vízvár-Vízvár(!)

drava-vizitura-8400118.jpg1-napos Dráva-vízitúra: Vízvár-Vízvár (!)
Igen, jól látod a címet, a Vízvár -Vízvár útvonal kiírása helyes. Ez egy drávai csillagtúra. Felevezünk a Dráván az ún. limányokat kihasználva, kacskaringózunk elképzelhetetlenül szép helyeken és - egy idő után - visszacsorgunk! (A limány, egy part menti visszaáramlás. Amikor látod a saját szemeddel, amikor ki is próbálod, csak nevetni fogsz. És természetesen úgyis spórolunk majd a felevezés fáradtságán, hogy a belső ívek, a domború kanyarok mentén megyünk. Mindig a homorú részeken síet le a víz, ott gyorsabb a sodrás, mindig a külső íven van a leggyorsabb sodrású áramlás az ún. sodorvonal. (Ami egy olyan vonal, ill. egyenes, ami görbe...) Vicces, de nem lesz nehéz felfelé evezni! 

(fotó: Györkő Zsombor) 

Azokkal, akik már a nulladik nap befutnak, a túranap reggelén Barcsról konvojban megyünk át Vízvárra, pontosabban, ha szeretnél, akkor csatlakozz a konvojhoz nyugodtan, aki pedig a túra napján jön, az természetesen Vízvárra jöjjön. 
Vízvár egyetlen Dráva-partján (a Dráva utca folytatásában) 10 órakor találkozunk. A napi tájékoztató, wc, naptejezés, vízitúra előtti bemelegítés .... és a vízre szállás után szürreális tájon evezünk. Aztán egy ponton szépen megfordulunk és visszacsorgunk Vízvárra. Az autók Vízváron napközben biztonságban parkolnak. 


vizitura-dravan-www.drava-vizitura.eoldal.hu-drava-vizitura-dravaszabolcshoz-kozel-01.jpgHívj, +3620934760, minden kérdésre szívesen válaszolunk, továbbá a túra tervezett időpontja függvényében mondjuk (és term. e-mailben át is küldjük) a túradíj összegét

 
+ 36209343760
 

Jelentkezés a Dráva vízitúrára: 
 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36209342760
Fontos a létszám, mivel kis létszám esetén nem tud indulni a Dráva túra, fontos az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 

 

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (drava_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a drava_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

3. A Dráva-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Dráva kenutúra" vagy "Dráva vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Dráva kenu", ha az sem, akkor annyit préselj be, hogy "Dráva" 

Pl. 2667 Garamvölgy, Ady u. 22. 2024. június 30. Dráva vízitúra