Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés Rába, csapatépítő vízitúra a Rábán

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA! 
Céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy

 csapatepites-es-szigetkozi-vizitura-1.jpg A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Pl. "Szeretnénk Szentgotthárdig leevezni Ausztriából, kalandozni 1 napig a Strémen vagy a Lapincson, legyen sok izgalmas gyakorlat játékos formában, wellness-szállót szeretnénk, szeretnénk egészségesen étkezni, a munkatársak ne azt érezzék, hogy most jópofizás kampány van, hanem lássák, érezzék a hasznát". Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

 B) Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hova? (Mehetünk olyan eldugott helyekre, ahol a program teljesítése komoly csapatmunkát igényel. Megkérdezzük, kik a résztvevők? Életkor, fizikai állapot, evezési rutin? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Wellness? Lovaspanzió? Olcsóbb, de jó turista szállás? Sátor? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás vagy éppen sushi? Egyeztetünk és úgy lesz.

A csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot engedélyezett felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

Ajánlat: 
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg.