Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés Rába, csapatépítő vízitúra a Rábán

raba-vizitura-12-sout-c-101.jpgCÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA a RÁBÁN! 
Céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy

  A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Pl. "Szeretnénk Szentgotthárdig leevezni Ausztriából, kalandozni 1 napig a Strémen vagy a Lapincson, legyen sok izgalmas gyakorlat játékos formában, wellness-szállót szeretnénk, szeretnénk egészségesen étkezni, a munkatársak ne azt érezzék, hogy most jópofizás kampány van, hanem lássák, érezzék a hasznát". Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

raba-vizitura-13-sout-c-101.jpg B) Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hova? Megkérdezzük, kik a résztvevők? Életkor, fizikai állapot, evezési rutin? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek. Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Wellness? Lovaspanzió? Olcsóbb, de jó turista szállás? Sátor? Vegetáriánus étkezés vagy malacsütés, grillezés? Halászlé, bográcsgulyás vagy éppen sushi? Egyeztetünk és úgy lesz.

Bár ritka erre az igény, de a csapatépítés lehet sokkal több is mint egy vízitúra. Ha szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítés is érdekli, úgy az alábbi linket is ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot engedélyezett felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat vezetHET 
olyan tréner is, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, szervezetfejlesztő, "amúgy" pedig tájevező verseny győztese a Szigetközben, családi kategóriában volt 2. a Rába-lapátolás versenyen, több, mint 20 éve vezet kenutúrákat és vízitúra-vezető képzéseket (is) tart.  

Ajánlat: 
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg.