Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Rába kenutúrák

kenutura-vizitura.jpgMár tavasszal is! 1-napos Rába-vízitúrák! 

A Rába huncut folyó!
A nem rutinos kormányosoknak, nem tapasztalt kenuzóknak oktatás, betanítás a Rába-túra előtt! 
Ha még nem voltál kormányos gyorsabb folyón, ha nem vagy rutinos, ha nincs profi vezérevezős a hajóban, csendes vízen megtanítjuk neked a kenuzás csínját-bínját, mivel a Rábán jól kell kormányozni és "behúzni" a hajót. Itt nem lehet "csak úgy" vízre szállni!
Jól tanítunk, civilben is ezt csináljuk. Türelmesek vagyunk, betartjuk a fokozatosságot. M
egtanítunk jól kormányozni, nálunk a borulás fehér holló. Hozzáértéssel, türelemmel, odafigyeléssel tanítunk. Arra törekszünk, hogy a Rábán is nálunk kapd a legbiztonságosabb vízitúrát. Ha még nem vagytok rutinos vízitúrázók, hívj időben, egyeztessük a vízitúra előtti betanulást. Egyeztessünk, hogy megtanulj jól kormányozni, nálunk jóformán senki sem borul! A vízitúra-vezetőink jobban vigyáznak, mint egy kotlós.    

 

kenutura-vizitura-4.jpgSzép számú több-, vagy egynapos vízitúránkra jöhetsz. 

Hajó: kenu, korlátozott számban kajak
Wc: külön az összes pihenőt, megállót nem tüntetjük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven "számtalanszor" pisilünk
Közlekedés: autóval és vonattal, vagy akár vonattal, ill. busszal is, tehát a Rába túra "megcsinálható" környezetbarát módon (kocsi nélkül) is!

Szállás: Egy egynapos Rába-vízitúrákhoz nem szükséges szállást kivenni, de természetesen lehet már a nulladik napra befutni és maradni a vízitúra után, (a Vendvidéket, ill. az Örséget nagyon érdemes felfedezni), a többnapos túrák esetén pedig vagy minimalizáljuk a költözések számát, vagy egy 3-4-napos túrát meg tudsz csinálni fix szállással is!!!
Étkezés: a napközbeni étkezés önellátó, ne felejts el vizet és szendvicset (élelmet) hozni. 
Pontos érkezés a vízitúrára:
Elengedhetetlen a pontos érkezés, köszönjük udvarias figyelmességedet!

Hol és mikor találkozunk az evezés előtt?
A helyet, időt, akárcsak minden más praktikus infót minden vízitúra leírásában megtalálsz, ill. előtt e-mailben is egyeztetjük! A vízre szállás helye változik a vízállás függvényében, ill. attól is függően, hogy a hét melyik napjáról van szó, és a legfontosabb, ami mindent visz, hogy céges vagy más egyéni túra esetén miben állapodtunk meg. 

Mit kell hozni a kenutúrára? Külön menüpontban szedtük össze, hogy mit érdemes hozni általában is, és különösen egy Rába vízitúrára. Nézd át többször is a mit kell hozni a vízitúrára menüpontot, majd indulás előtt ellenőrizd, hogy mindened megvan-e.

+36209342760

raba-vizitura@yahoo.com

 

 

Menüpontok