Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Rába kenutúrák

kenutura-vizitura.jpgMár kora tavasszal is! 1-napos Rába-vízitúrák minden nap vagy jóformán minden nap. (Természetesen az ítéletidőt, az áradások idejét stb. kihagyjuk. 

 

A Rába huncut folyó!
A nem rutinos kormányosoknak, nem tapasztalt kenuzóknak oktatás, betanítás a Rába-túra előtt! 
Ha még nem voltál kormányos gyorsabb folyón, ha nem vagy rutinos, ha nincs profi vezérevezős a hajóban, csendes vízen megtanítjuk neked a kenuzás csínját-bínját, mivel a Rábán jól kell kormányozni és "behúzni" a hajót. Itt nem lehet "csak úgy" vízre szállni!
Jól tanítunk, civilben is ezt csináljuk. Türelmesek vagyunk, betartjuk a fokozatosságot. M
egtanítunk jól kormányozni, nálunk a borulás fehér holló. Hozzáértéssel, türelemmel, odafigyeléssel tanítunk. Arra törekszünk, hogy a Rábán is nálunk kapd a legbiztonságosabb vízitúrát. Ha még nem vagytok rutinos vízitúrázók, hívj időben, egyeztessük a vízitúra előtti betanulást. Egyeztessünk, hogy megtanulj jól kormányozni, nálunk jóformán senki sem borul! A vízitúra-vezetőink jobban vigyáznak, mint egy kotlós.    

 

kenutura-vizitura-4.jpgBármikor becsatlakozhatsz bármelyik futó vízitúránkba, ill. pénteken, szombatonként és vasárnaponként pedig több egynapos vízitúrákra jöhetsz. 

 

 
 
 
 
 
Hajó: kenu, korlátozott számban kajak
Wc: külön az összes pihenőt, megállót nem tüntetjük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven "számtalanszor" pisilünk
Közlekedés: autóval és vonattal, vagy vonattal, ill. busszal
Szállás: Az egynapos vízitúrához nem szükséges szállást kivenni, de természetesen lehet már a nulladik napra befutni és maradni a vízitúra után
Étkezés: a napközbeni étkezés önellátó, ne felejts vizet és szendvicset hozni. 
Pontos érkezés:
Elengedhetetlen a pontos érkezés, köszönjük udvarias figyelmességedet!

Hol és mikor találkozunk?
A vízitúra előtt egyeztetjük! A vízállás függvényében, ill. attól is függően, hogy a hét melyik napjáról van szó. 

Mit kell hozni a kenutúrára? Külön menüpontban szedtük össze, hogy mit érdemes hozni általában is, és különösen egy Rába vízitúrára. Nézd át, majd indulás előtt ellenőrizd, hogy mindened megvan-e.

 

 

 

Menüpontok