Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés, csapatépítő vízitúra Mura, Mura csapatépítő vízitúra

mura-vizitura-mi-101.jpgCéges vízitúrák a Murán, Mura csapatépítő vízitúra
 

Mura csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy tudja pontosan milyen programot szeretne, mi pedig köszönettel 24 órán belül küldjük a testre szabott ajánlatot. 
Vagy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni, mi pedig természetesen kérdezünk. Mi cél? Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Kenuzási tapasztalat? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Egyeztetünk - és úgy lesz.

mura-vizitura-45-.jpgBár ritka erre az igény, de a csapatépítés lehet sokkal több is mint egy vízitúra. Ha szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítés is érdekli, úgy az alábbi linket is ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot engedélyezett felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő vízitúrákat vezetHET 
olyan tréner is, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, szervezetfejlesztő, "amúgy" pedig tájevező verseny győztese a Szigetközben, családi kategóriában volt 2. a Rába-lapátolás versenyen, több, mint 20 éve vezet kenutúrákat és vízitúra-vezető képzéseket (is) tart, vagy olyan kolléga, aki "civilben" HR-fejlesztési szakértő. Ajánlatunkat és vállalási díjunkat a szolgáltatáscsomag, időtartam, létszám és a csapatépítésre vonatkozó szakmai igények alapján adjuk meg. 

Kérje a MURÁN is BIZTONSÁGOS csapatépítő vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat! Miért bizza ránk kollégái életét? 
 

TWI JI módszertannal zajló betanítás

Tudunk tanítani. Túravezetőink kenuzástanítást, olyan túravezetőtől tanultak, aki 20 éven tanított a felsőoktatásban, tréner és oktatásszakmai továbbképzéseket tart. Alaposan tanítjuk meg a kenu irányítását. Velünk nem szenvedés a vízitúra, úgy élvezik a kollégák, hogy nem lesz rés a biztonsági pajzson.  

Nem terheljük túl a kenukat
Soha nem indultunk úgy vízitúrára, hogy egy kenu billegett volna, mert spóroltunk a kenukon. Ha egy hajóba 
sok a négy fő, adunk további kenukat. Ha a résztvevők súlya azt indokolja, akkor egy 4-es kenuban lehet, hogy csak három fő ül, de akár az is lehet, hogy csak kettő. Tudunk adni RAFTOKAT is. 

Helyismeret

A Mura 30 vagy éppen 130 centivel magasabb vagy alacsony vízállás mellett egy másik folyó. Egyáltalán nem ott megyünk magas víz esetén mint közepes vagy alacsony vízállás esetén....
 

Biztonsági kultúra 
Mindent a biztonságnak rendelünk alá

Érdekes túravezetés
Játékokba csomagoljuk az ismeretterjesztést. Versenykérdésekre adott helyes válaszokkal pontok gyűjthetőek. Az a kenu, amelyik a versenyben győz, értékes jutalomra számíthat 

Kenu, kajak és 8+1 fős raftok is 
Nem kell aggódni, hogy valaki befér-e a kenuba, hogy billeg majd a hajó, mivel kifejezetten nagy hajókba is szállhattok

A szervezőt kiszolgáljuk MINDEN információval, amit egyetlen mozdulattal tud továbbítani a kollégáknak
 

mura-vizitura-mura-molnari-12-.jpgJó időgazdálkodás
Mindent gondosan előkészítünk. 

Fontos: csapatépítő vízitúráinkon is a mentőmellény viselése kötelező.  

A Mura csapatépítő vízitúra díjára a létszám, az igények és az időpont függvényében teszünk árajánlatot. 


Kérjük, hogy a céges vízitúra szervezője alaposan, figyelmesen, gondosan tanulmányozza át a www.raba-vizitura.hu honlapon olvasható tudnivalókat, a szerződési és részvételi feltételeket, benne a lemondási feltételeket (az indulás előtti 90 és 120 nap között a túra 25%-os díj fizetése mellett mondható le, az indulás előtt 45-89 napban a túra 50%-os díjfizetése mellett mondható le. Az utolsó 44 napban történő lemondás esetén a teljes túradíj fizetendő). 

Megrendelés / jelentkezés folyamata

  • Az ajánlatra hivatkozó megrendelést kérünk szépen; (e-mail elég), és ha már ismert a résztvevők személye, kérjük az innen (is) letölthető jelentkezesi lapot átküldeni a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címünkre.
  • A megrendelést visszaigazoljuk, ill. igény esetén előlegbekérőt küldünk.
  • Kérjük a díj szíves utalását (az előlegszámlát a díj jóváírásakor állítjuk ki, majd a teljesítést követően küldjük az akkor pénzügyi teljesítést már nem igénylő végszámlát)
  • Ha jelentkezési lap nélkül történt a rendelés, akkor a túra előtt minél korábban, ugyanakkor, amikor már valószínű, hogy nem változik a résztvevők személye, kérjük szépen az innen letölthető jelentkezesi lapot kitöltés után visszaküldeni a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címünkre.

Fontos! A résztvevők adatait tartalmazó jelentkezési lapon a telefonszám, e-mail, állandó lakcím mezőket csak a szervező(k) és a (valószínű) majdani kormányosok esetén kérjük kitölteni. A "többiek" (tehát nem szervező(k), nem kormányosok) esetén adatvédelmi okokból elég a résztvevők keresztneveit (pl. Mihály) beírni. A "többiek" (tehát nem szervező(k) esetén a lakcím, e-mail, telefon rubrikákat kérjük NEM kitölteni, de a mentőmellényeknél MINDENKINÉL kérjük szépen beírni az egyes súlykategóriáknak megfelelő betűket, ill. a vízitúrás tapasztalat mezők kitöltését is kérjük.

+36209342760 vagy raba_vizitura@yahoo.com