Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Rába vízitúrák pénteken

imgp2385.jpg1 napos Rába-vízitúrák péntekenként

 

Fontos: evezéstanítás! Ha még nem vízitúráztál, a vízitúra előtt (ingyen) megtanítunk kisebb sodrású vagy sodrás nélküli vízitúra-terepen kenut kormányozni! 

"Alapértelmezett" pénteki útvonalunk Szentgotthárdig hoz le, káprázatos ártéri erdők és vajon-mi-lehet-ott magas parti rétek, kukoricások között kígyózik itt a Rába. Kenukkal megyünk, de kis számban kajakot is tudunk adni.
Wc: nyugi, sokszor megállunk

alpokalja-motel-szentgotthard-uj.jpgSzállás: Az egynapos vízitúrához nem szükséges szállást kivenni, de lehet a túra előtti napon érkezni, vagy maradni a túra után. A szállás - ahogy tetszik - sátor vagy vendégszoba, a sátrazás 1500 Ft + ifa, a szobaár 3500-5000 Ft/fő/éjszaka + (felnőtteknek 455 Ft ifa).
Szállásfoglalás: lehet önállóan (google, szallas.hu stb.), ill. ránk is bízhatjátok.
Étkezés: az étkezés önellátó, ne felejts el elég vizet és szendvicset hozni. 

 

 

Pénteki Rába-túra:
Alsószölnök-Szentgotthárd (6+11 km)

securedownload-2.jpgMinden folyón, de a Rábán különösen igaz, hogy mindig, minden a természet függvényében történik, ha a vízállás, ha a korábban lement áradás nyomai eltűntek stb. tehát ha semmi nem szól közbe, akkor az alapértelmezett pénteki túra, hogy  
Alsószölnöktől felevezünk Ausztriába egy kicsit, aztán visszacsorgunk Szentgotthárdra. Jellemzően ez egy 6+11 km-es menet.  
Találkozás 12:30-kor Szentgotthárdon.
A pontos helyet egy térképen e-mailben átküldjük.
Üdvözlés, tájékoztató, esetleges romlandó élelmiszer hűtőszekrénybe helyezése, naptejezés, felszerelés, wc, víz és szendvics bepakolása után busszal ugrunk fel a vízre szállás helyére. Izgalmas vízen evezünk, a táj csoda. Szebbnél szebb nyugis "ágak" és kalandos zúgók között választunk - és mindig a nyugis ágakon jövünk le. 
18:00 Érkezés

 

A Rába vízitúrák túradíjai 

 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! (+36) 209 342 760, raba_vizitura@yahoo.com

 

Jelentkezés a vízitúrára : 
Kérünk szépen egy hívást! +36209342760
Egyeztessünk 
(időpont, létszám, időtartam, közlekedés, szállás- és étkezés, vízitúrás gyakorlat, a résztvevők....). Kérjük 
az általános szerződési és részvételi feltételek, és a "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását, majd ezek elfogadása esetén a jelentkezési lap átküldését a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címre.
Visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követően (tehát kizárólag az írásos vísszaigazolás után) kérjük a túradíj utalását.  

(MediaComm Kft., 12001008-00106900-00100007). A banki utalás során a banki közlemény
rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és helyét beírni. Ez fontos! Nagyon nem jó, ha - mondjuk - a Mura helyett a Rábán, vagy a Rába helyett a Dráván stb. várunk. Egy fiktív címmel egy példa erejéig mutatjuk is a közlemény rovat helyes kitöltését:

Pl. november 15., 2000 Szentendre, Almás u. 20. Rába vízitúra