Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Rába vízitúrák pénteken

imgp2385.jpg1 napos Rába-vízitúrák péntekenként

 

Fontos: evezéstanítás! Ha még nem vízitúráztál, a vízitúra előtt (ingyen) megtanítunk kisebb sodrású vagy sodrás nélküli vízitúra-terepen kenut kormányozni! 

"Alapértelmezett" pénteki útvonalunk Szentgotthárdig hoz le, káprázatos ártéri erdők és vajon-mi-lehet-ott magas parti rétek, kukoricások között kígyózik itt a Rába. Kenukkal megyünk, de kis számban kajakot is tudunk adni.
Wc: nyugi, sokszor megállunk

alpokalja-motel-szentgotthard-uj.jpgSzállás: Az egynapos vízitúrához nem szükséges szállást kivenni, de lehet a túra előtti napon érkezni, vagy maradni a túra után. A szállás - ahogy tetszik - sátor vagy vendégszoba, a sátrazás 1500 Ft + ifa, a szobaár 3500-5000 Ft/fő/éjszaka + (felnőtteknek 455 Ft ifa).
Szállásfoglalás: lehet önállóan (google, szallas.hu stb.), ill. ránk is bízhatjátok.
Étkezés: az étkezés önellátó, ne felejts el elég vizet és szendvicset hozni. 

 

 

Pénteki Rába-túra:
Alsószölnök-Szentgotthárd (6+11 km)

securedownload-2.jpgMinden folyón, de a Rábán különösen igaz, hogy mindig, minden a természet függvényében történik, ha a vízállás, ha a korábban lement áradás nyomai eltűntek stb. tehát ha semmi nem szól közbe, akkor az alapértelmezett pénteki túra, hogy  
Alsószölnöktől felevezünk Ausztriába egy kicsit, aztán visszacsorgunk Szentgotthárdra. Jellemzően ez egy 6+11 km-es menet.  
Találkozás 12:30-kor Szentgotthárdon.
A pontos helyet egy térképen e-mailben átküldjük.
Üdvözlés, tájékoztató, esetleges romlandó élelmiszer hűtőszekrénybe helyezése, naptejezés, felszerelés, wc, víz és szendvics bepakolása után busszal ugrunk fel a vízre szállás helyére. Izgalmas vízen evezünk, a táj csoda. Szebbnél szebb nyugis "ágak" és kalandos zúgók között választunk - és mindig a nyugis ágakon jövünk le. 
18:00 Érkezés

 

A Rába vízitúrák túradíjai 

 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! (+36) 209 342 760, raba_vizitura@yahoo.com

 

Jelentkezés a Rába-vízitúrára : 
1. Egyeztetés,
2. Jelentkezés és visszaigazolás, 
3. Díjfizetés

 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 
Van-e bármi, amit tudnunk kell, a darázscsípés-allergiától, az epilepszián és cukorbetegségen át odáig, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, és az "Elemér" 232 centi magas, a súlya pedig 181 kg.  

 

 

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (raba_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a raba_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

 

 

3. A Rába-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007

3. A Rába-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Rába kenutúra" vagy "Rába vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Rába kenu", ha az sem, akkor annyit préselj be, hogy "Rába" 

(Pl. november 15.,
2000 Szentendre, Almás u. 20. 

Rába vízitúra