Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9-napos Rába vízitúra

kenutura-vizitura-3.jpgVízitúra a Rábán, végig az osztrák-magyar határtól Győrig - 9 nap alatt. Egy fenséges Rába kenutúrára invitálunk!!
9-napos Rába-túra akkor, amikorra kéritek, például egy szombattól a következő hét vasárnapjáig. Életre szóló élmény, közepes napi vízitúra távok.

Szállás: Igény szerint sátor vagy szoba a vándortábor egyes állomásain.
Sátrazás jellemzően 2000 Ft körüli áron vagy vendégszobák, apartmanok az egyes megállóhelyeken "változatos" árakon.

Szállásfoglalás: kérjük, hogy a Google, vagy bármelyik szállásfoglaló portál segítségével intézzétek magatok a szállást minden megállási pontra ha a vendégszobát, apartmant szeretnétek. 
Étkezés: önellátó vagy 15 fő felett vacsora rendelhető
Hajó: kenu, korlátozott számban kajak
Wc: külön az összes pihenőt, megállót nem tüntetjük fel, de diszkréten, hölgyek jobbra, urak balra elven "számtalanszor" pisilünk.
Logisztika: vagy teleautó-rendszert használunk, vagy reggelenként a sofőrök az aznapi célállomásra gurulnak, majd (transzfer szolgáltatás, amelynek a díja nincs a vízitúra díjában) visszahozzuk a sofőröket az indulási pontra, így a túranap végén a kocsidhoz érkezel. A kenuban a nap során fogyasztandó elemózsián, naptejen, stb. kívül semmit nem kell hozni. 

20130823_105235.jpgA Rába vízitúra előtt megtanítunk kenuzni! Még nem vagy "profi"? Semmi gond! A kenutúra előtt sodrás nélküli vagy gyenge sodrásos vízitúra terepen megtanítjuk nektek a kenuzás csínját-bínját, hiszen nem lehet "csak úgy" a Rábán vízre szállni!
Jól tanítunk, civilben is tanítunk, oktatunk. Türelmesek vagyunk, betartjuk a fokozatosságot. M
egtanítunk jól kormányozni, nálunk a borulás fehér holló. Hozzáértéssel, türelemmel, odafigyeléssel tanítunk. Arra törekszünk, hogy a Rábán is nálunk kapd a legbiztonságosabb vízitúrát. Kérjük, hogy mindenképpen hívj időben, egyeztessünk, hogy a megfelelő felkészüléssel mind a vezérevezősők, mind a kormányosok készek legyenek a Rábára! 

1. napi vízitúra: Alsószölnök Szentgotthárd (5+9 km)
Találkozás Szentgotthárdon az Alpokalja panzió és kempingben 
2. napi vízitúra: Szentgotthárd-Rábagyarmat (20 km)
3. napi vízitúra: Rábagyarmat - Körmend (30 km)
4. napi vízitúra: Körmend-Rábahídvég (25 km)
5. napi vízitúra: Rábahídvég - Rum (22 km) 
6. napi vízitúra: Rum-Sárvár (26 km)
7. napi vízitúra: Sárvár - Pápoc (27 km)
8. napi vízitúra: Pápoc - Árpás (31 km)
9. napi vízitúra: Árpás - Győr (29 km)

 

A Rába vízitúrák túradíjai 
 

Hívj, minden kérdésre szívesen válaszolunk! +36209342760, raba_vizitura@yahoo.com

Jelentkezés a Rába-vízitúrára : 
 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36209342760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 
Van-e bármi, amit tudnunk kell, a darázscsípés-allergiától, az epilepszián és cukorbetegségen át odáig, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, és az "Elemér" 232 centi magas, a súlya pedig 181 kg.  

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (raba_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a raba_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

3. A Rába-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a Rába szót beírni. 

Pl. 2025. augusztus 4-12. Rába vízitúra, 4585 Nagyhalász, Kossuth u. 4. 
Rába vízitúra