Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Dráva vízitúra, Vízvár-Heresznye 7 km

Dráva-kenutúra: vízitúra Vízvár-Heresznye (7 km)
drava-vizitura-www.drava-vizitura.eoldal.hu--vizvar-utan.jpgAzokkal, akik már a nulladik nap befutnak, a túranap reggelén Barcsról konvojban megyünk át Vízvárra, pontosabban, ha szeretnél, akkor csatlakozz a konvojhoz nyugodtan, de természetesen magatok is jöhettek / mehettek. Érdemes már Barcson gondoskodni a reggeliről, ill. napközbeni elemózsiáról, vagy, mint utolsó lehetőség, még Vízváron a Dráva utca község oldali végénél lévő boltban tudod megvásárolni a napközben szükséges élelmet. Illetve Vízváron tudsz rendelni egy 
"r-Andi reggelit" (pár virsli, kockasajt, vaj, dzsem, tej, kakaó, 2 zsemle). 
drava-vizitura-www.drava-vizitura.eoldal.hu-heresznyei-magaspart-uj.jpgA napi tájékoztató, wc, naptejezés, vízitúra előtti bemelegítés .... és a vízre szállás után földöntúli tájon evezünk, tágas sóderpadok, méltóságteljes és a zátonyok közötti kanyarok után a Heresznyei-magaspartnál jó esetben szép számmal láthatunk parti fecskét és gyurgyalogot, amely a 6-7 tojásból álló fészekalját mélyen beássa a part falába. (A "szép számmal" kapcsán egy fájdalmas igazság. Még 10 éve is többezres állomány költött itt, ma már ennek csak töredéke fészkel.)


Rövid (tényleg mini) vízitúránk Heresznyénél (185 fkm) fejezzük be. Az autók sofőrjei a teleautó rendszernek hála gyorsan visszajutnak a Vízváron hagyott autókért.


vizitura-dravan-www.drava-vizitura.eoldal.hu-drava-vizitura-dravaszabolcshoz-kozel-01.jpgHívj, +3620934760, minden kérdésre szívesen válaszolunk, továbbá a túra tervezett időpontja függvényében mondjuk (és term. e-mailben át is küldjük) a túradíj összegét

 
+ 36209343760
 

Jelentkezés a Dráva vízitúrára: 
 

1. Egyeztetés, kérjük hívj/hívjon: +36209342760
Fontos a létszám, mivel kis létszám esetén nem tud indulni a Dráva túra, fontos az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök, hány autóval, mik a szállás és étkezési igények, a szállást ki foglalja, hány főnek kell sátras és hány embernek, milyen elosztásban szükséges vendégszobás elhelyezés. 
Tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás, hány kajakra, hány kenura van szükség. 

 

2. Jelentkezés és visszaigazolás

2.1. Kérjük a "szerződési és részvételi feltételek", és "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását a honlapon, majd kérünk egy jelentkezési lap kérő e-mailt (drava_vizitura@yahoo.com). 
2.2. A ti e-mailetekre küldött válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot, amelyet elolvasás és jóváhagyó tudomásul vétel után, minden rubrikát kitöltve, a számlázási címnél az irányítószámot nem elfelejtve a drava_vizitura@yahoo.com e-mailre kérünk visszaküldeni.
2.3. A jelentkezést visszaigazoljuk.

3. A Dráva-evezés díjfizetése
A visszaigazolás napján vagy a visszaigazolást követő napon kérjük a túradíj utalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a beírni azt, hogy "Dráva kenutúra" vagy "Dráva vízitúra", ha nem fér ki, csak annyit, hogy "Dráva kenu", ha az sem, akkor annyit préselj be, hogy "Dráva" 

Pl. 2112 Veresegyház, Petőfi u. 4. 2024. június 26. Dráva vízitúra