Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-napos Dráva vízitúra, Vízvár-Heresznye 7 km

Dráva-kenutúra: vízitúra Vízvár-Heresznye (7 km)
drava-vizitura-www.drava-vizitura.eoldal.hu--vizvar-utan.jpgAzokkal, akik már a nulladik nap befutnak, a túranap reggelén Barcsról konvojban megyünk át Vízvárra, pontosabban, ha szeretnél, akkor csatlakozz a konvojhoz nyugodtan, de természetesen magatok is jöhettek / mehettek. Érdemes már Barcson gondoskodni a reggeliről, ill. napközbeni elemózsiáról, vagy, mint utolsó lehetőség, még Vízváron a Dráva utca község oldali végénél lévő boltban tudod megvásárolni a napközben szükséges élelmet. Illetve Vízváron tudsz rendelni egy 
"r-Andi reggelit" (pár virsli, kockasajt, vaj, dzsem, tej, kakaó, 2 zsemle). 
drava-vizitura-www.drava-vizitura.eoldal.hu-heresznyei-magaspart-uj.jpgA napi tájékoztató, wc, naptejezés, vízitúra előtti bemelegítés .... és a vízre szállás után földöntúli tájon evezünk, tágas sóderpadok, méltóságteljes és a zátonyok közötti kanyarok után a Heresznyei-magaspartnál jó esetben szép számmal láthatunk parti fecskét és gyurgyalogot, amely a 6-7 tojásból álló fészekalját mélyen beássa a part falába. (A "szép számmal" kapcsán egy fájdalmas igazság. Még 10 éve is többezres állomány költött itt, ma már ennek csak töredéke fészkel.)


Rövid (tényleg mini) vízitúránk Heresznyénél (185 fkm) fejezzük be. Az autók sofőrjei a teleautó rendszernek hála gyorsan visszajutnak a Vízváron hagyott autókért.


vizitura-dravan-www.drava-vizitura.eoldal.hu-drava-vizitura-dravaszabolcshoz-kozel-01.jpgHívj, +3620934760, minden kérdésre szívesen válaszolunk, továbbá a túra tervezett időpontja függvényében mondjuk (és term. e-mailben át is küldjük) a túradíj összegét

 
+ 36209343760
 

Jelentkezés a Dráva vízitúrára: 
 

Kérünk szépen egy hívást! +36209342760
Egyeztessünk 
(időpont, létszám, időtartam, közlekedés, szállás- és étkezés, vízitúrás gyakorlat, a résztvevők....). Kérjük 
az általános szerződési és részvételi feltételek, és a "mit kell hozni" részek gondos és alapos elolvasását, majd ezek elfogadása esetén a jelentkezési lap átküldését a raba_vizitura@yahoo.com e-mail címre.
Visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követően (tehát kizárólag az írásos vísszaigazolás után) kérjük a túradíj utalását.  

(MediaComm Kft., 12001008-00106900-00100007). A banki utalás során a banki közlemény
rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és helyét beírni. Ez fontos! Nagyon nem jó, ha - mondjuk - a Mura helyett a Rábán, vagy a Rába helyett a Dráván stb. várunk. Egy fiktív címmel egy példa erejéig mutatjuk is a közlemény rovat helyes kitöltését:

Pl. 2112 Veresegyház, Petőfi u. 4. 2024. június 26. Dráva vízitúra