Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés Balaton, csapatépítő vízitúra Balaton, Balatoni csapatépítés

BALATONI CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES CSAPATÉPÍTŐ VÍZITÚRA a BALATONON! 

A csapatépítő lehet 1 vagy többnapos vízitúra is. Sajnos időhiányos világunkban az egynapos csapatépítő Balaton vízitúrák a legnépszerűbbek. Egynapos balatoni csapatépítést a Balaton partján jóformán mindenhol tudunk ajánlani, ahol a víz közelébe lehet jutni.

Céges csapatépítő vízitúra kapcsán kérjük szíves hívását, +36209342760. 

 

Kérjük, hogy Ön mondja el az igényeket, bökjön minden óhajt-sóhajt, kívánságot, ill. mi is kérdezünk, pl.: mikor? hányan? mekkora távon? Van-e, ha van, milyen kenus, azon belül vezérevezősi és kormányos gyakorlata van a csapatnak, (hány résztvevőnek), vagy éppen gyakorlatilag (jó értelemben és a kenuzás világában) kezdő a társaság? Semmi gond, ha csak egy-két kolléga ült valaha kenuban, vagy éppen mindenki "kenu-szűz". Csak vízitúrára vonatkozik-e az ajánlatkérés, vagy komplex csapatépítés része a vízitúra? Terjedjen ki az ajánlat a szállásra is? Ki szervezi az utazást, hogyan érkeznének, autók, esetleg vonat vagy bérelt busz? Étkezés?

(Megjegyzés. Készséggel adjuk ajánlatunkat "csak" csapatépítő vízitúrára, de tudni kell, hogy egy csapatépítés LEHET sokkal több is mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner is vezetHETi, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, szervezetfejlesztő, "amúgy" pedig tájevező verseny győztese a Szigetközben, családi kategóriában volt 2. a Rába-lapátolás versenyen, több, mint 20 éve vezet kenutúrákat és vízitúra-vezető képzéseket (is) tart.  

 

Ajánlat balatoni vízitúrás csapatépítésre 
Csapatépítő von. ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg. 

Ajánlatunk szíves elfogadása esetén kérjük, hogy a céges vízitúra szervezője alaposan, figyelmesen, gondosan tanulmányozza át a www.raba-vizitura.hu honlapon olvasható tudnivalókat, a szerződési és részvételi feltételeket, benne a lemondási feltételeket (az indulás előtti 90 és 120 nap között a túra 25%-os díj fizetése mellett mondható le, az indulás előtt 45-89 napban a túra 50%-os díjfizetése mellett mondható le. Az utolsó 44 napban történő lemondás esetén a teljes túradíj fizetendő). 

+36209342760 vagy raba_vizitura@yahoo.com, vagy drava_vizitura@yahoo.com